Članarina . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 € / leto

1 vadba . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
9 € za člane
11 € za ne člane
Joga
4 vadbe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
30 € / mesec
8 vadb . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
47 € / mesec
12 vadb . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
58 € / mesec
Nirvana Fitness . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
40 € / mesec

 

Flexi dodatek* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  15 €

*Mesečno karto podaljša za 1 mesec

Individualno svetovanje / joga / nirvana fitness* . . . . . . . . . . . . . . .
40 €

 *2 osebi 30 € /osebo, 3 – 4 osebe 25 € / osebo.

NAJEM PROSTORA TRENUTNO NI NA VOLJO!

MESEČNE KARTE

Mesečne karte veljajo 30/31 dni od dneva nakupa in niso vezane na začetek meseca. Z nakupom mesečne karte se zavedate, da bodo neizkoriščene vadbe po preteku tega obdobja propadle. V izogib neprijetni situaciji lahko preventivno kupite dodatek Flexi, ki bo veljavnost mesečne karte podaljšal za dodatni mesec.

V primeru, da vadba v studiu ne bo mogoča, se bodo vse vadbe preselile na splet preko aplikacije Zoom. Vse veljavne karte boste lahko izkoristili preko virtualne vadbene učilnice. 

Mesečno karto lahko kupijo samo člani. Karte niso prenosljive!

PRAZNIKI

Prazniki in počitnice, so vadbe prosti dnevi. Vse razpoložljive vadbe, bodo v aplikaciji Momoyoga označene z zeleno kot aktivne. Medtem, ko bodo vadbe na praznični dan, označene s sivo, kar označuje, da je vadba preklicana oziroma odpovedana.

Vsem vadečim, ki imajo v času odpovedanih vadb aktivne karte, se jim veljavnost karte podaljša za točno toliko delovnih dni, kot je bilo praznikov oziroma odpovedanih vadb.

NIRVANA FITNESS

Nirvana fitness mesečna karta je izjemoma edina karta, ki jo lahko kupite samo za 8-9 vadb, saj z nižjo cene karte želimo spodbuditi vadeče k bolj pogostemu obisku. Nirvana fitness karta, ni karta za jogo, zato s to karto ne morete obiskovati tudi joge. V primeru, da bi želeli dodatno obiskovati tudi jogo, lahko kupite posamezni obisk za jogo z 40 % nižjo ceno. Z nakupom mesečne karte za jogo lahko obiskujete tudi Nirvana fitness vadbo, pri tem pa se vam obisk šteje enako kot obisk za jogo.

POPUSTI IN UGODNOSTI

Študenti in upokojenci so upravičeni do 10 % popusta na mesečno karto, za upoštevanje popusta morate predložiti dokazilo.

Popusti ne veljajo za naročnino in dodatek flexi. Ob nakupu mesečne karte ali posamezne vadbe zabeležimo vašo zvestobo in vas ob dopolnitvi kupončka nagradimo z brezplačno vadbo ali drugo malenkostjo.