DVIG ŽENSKE ESENCE

Svet potrebuje več ljubezni in le to mu lahko ponudijo samo ženske sveta.

Živimo v svetu, na katerem deluje princip dualnosti. Dualnost pomeni, da ima vse kar poznamo, svoje nasprotje. Vsak zakaj ima svoj zato, če gremo gor bomo šli lahko tudi dol.. notri – ven, toplo – mrzlo, temno – svetlo, mehko – trdo, visoko – nizko… itd. Še na nebu se v 24 urah menjujeta dva vladarja, sonce in luna. Skupaj vladata vsak v svojem delu dneva in vsak zase je naravnost čudovit in nepogrešljiv. Pri vsakem solsticiju si izmenjata vodilno vlogo pri vladanju na nebu. Jesenski solsticij označuje prihod noči kjer večji del dneva prevzame tema. Narava se ustavi, počiva in svojo energijo usmerja navznoter, nazaj k sebi kjer se bo obogatila in svoj napredek pokazala v času po pomladnemu solsticiju. Le ta oznanuje pričetek vladanja sonca, kjer bo svojo energijo izrazil skozi moč rasti in razkril energijo mirovanja v času zime, ko je bila energija usmerjena navznoter.

Si predstavljate dan brez sonca ali brez noči? Sonce in luna nikakor ne moreta prevzeti vloge eden drugega saj sta lahko samo sama predstavnika svoje energije. Vsak izmed njiju ima svojo vlogo in svoj način delovanja s katerim prikazujeta svojo resnično identiteto in energijo, ki jo izžarevata.

In kaj ima to z dogodkom “dvig ženske esence”?

Prav vse.

Ženske smo ujetnice v svetu, kjer pretežno prevladuje surova moč moške energije. V preteklosti so bile ženske zelo zapostavljene, izkoriščane in v nekem obdobju tudi zažigane, če so le pokazale kanček samovoljnosti. Vse to je pripeljalo do našega razvrednostenja, ki se čuti še danes saj ne občutimo prave vrednosti do sebe, kot ženske, kjer je vedno prisoten občutek, da nismo dovolj dobre. Skozi stoletja smo izgubile stik s svojo pravo žensko energijo in njejo izgubo nadomestile z ponujeno energijo moškega sveta.

Luna ne more nadomestiti sonca in prav tako nihče ne zmore biti bolj ženski, kot ženska sama, saj svojo žensko energijo črpa iz maternice, ki jo moški, na njihovo žalost, v tem življenju ne bodo nikoli imeli. Maternica je naš osebni mikrokozmos, kjer se rojevajo nove zvezde, ki imajo moč zrasti v novo živo bitje. Si predstavljate, kakšna močna energija se skriva v maternici, ki samo čaka, da jo prebudi naša volja po njeni prisotnosti?

Razprostrimo svoja krila in poletimo kot boginje!

V 21. stoletju počasi vstopamo v obdobje “jesenskega solsticija”, v ero lunine energije, kjer se ženska moč prebuja in v svoj objem vabi vse pripadnice nežnejšega spola, da s skupnimi močmi prebudijo svojo žensko energijo in z njeno ljubeznijo zagrnejo svet.

Svet potrebuje več ljubezni in le to mu lahko ponudijo samo ženske sveta.

Kaj pa lahko mi naredimo za to?

Dovolj je že to, da se svojega potenciala zavedamo. Kako pa ga privabimo na površje pa nam bo na dogodku Dvig ženske esence pomagala Majaea z različno gibalno in dihalno praksno.

Ozaveščale in spuščale bomo naša potlačena čustva, vzorce, žensko kodo, … Poglobile se bomo v svojo maternico in v sebi prebudile notranjo boginjo. Največ poudarka bomo dale odnosu do sebe, se negovale, objele in si podarile najbolj nežno brezpogojno ljubezen. Same sebi.

Delale bomo:
– dihalno-gibalne vaje,
– energijske tehnike,
– meditacijo za ozaveščanje ter spuščanje vzorcev in globokih čustvenih blokad,
– vodeno meditacijo,
– meditacijo za globoko sproščanje.

Vabljene so vse pripadnice nežnega spola, ne glede na ovire, ki obstajajo samo v naših glavah!

Naslednja delavnica za Dvig ženske esence se nahaja na facebook strani Obožujem življenje, pod zavihkom dogodki.

Povezava do: REBIRTHINGA