O nas

Društvo je bilo ustanovaljeno z namenom, da tvori skupnost podobno mislečih ljudi, ki se ob preprostem druženju zavestno razvijajo. Vsem je skupno, da si želijo osebne rasti, razvijanja osebnih veščin in vrednot. Društvo obožujem življenje je prostor neskončnih možnosti, različnih priložnosti za samorazvoj in doseganja zastavljenih ciljev.

Naše osebnosti so v večjem delu plod priučenih navad in zelo starih miselnih vzorcev, ki smo jih nezavedno podedovali od svojih prednikov. Nekatere življenjske navade in miselne vzorce je zelo težko spremeniti, tudi če predstavljajo vir našega trpljenja, saj se premalo zavedamo samega sebe. Samozavedanje je veščina, ki jo ni težko izostriti, vendar je zanjo potrebno vložiti nekaj svojega časa in discipline. Zato se v društvu osredotočamo predvsem na tehnike, ki krepijo samozavedanje, saj je samoopazovanje prvi korak do korenitih sprememb, ki jih želimo vnesiti v svoje življenje.

Kristina

Mati dveh majhnih otrok, diplomirana tekstilna inženirka, aranžerka, vaditeljica joge in nirvana fitnessa, ljubiteljica narave in dobrih knjig. V svojem zgodnjem življenju je našla veliko strast do ustvarjanja v različnih tehnikah. Od šivanja, do risanja in leplenja – domišljiji prepušča prosto pot in vedno se iz nje rodijo čudovite stvari. Poklic aranžerke se je zdel tako obetaven, z znanjem in šolo bi lahko v svojem delu uživala in ga opravljala s srcem. Danes pa je potreba po aranžerskem poklicu minimalna, zato je bil odhod na fakulteto nujen. Na žalost je šele po končanem faksu in pridobljeni diplomi  ugotovila, da jo naziv pridobljene izobrazbe ne veseli, saj njena kreativna naravna in smisel za delo z ljudmi ne bi prišla do izraza.

K sreči so življenjske okoliščine pripomogle, da je kmalu po koncu druge porodniške ugotovila kako pomembno je ravnovesje življenjskega sloga. Kot mlada, brezposelna mamica je dan preživljala v družbi svojih otrok, za katere (vsaj vsi straši) vemo kako naporno je sočutno postavljanje mej, gospodinjenje, partner in vse ostale življenjske obveznosti. Njena želja po tem, da bi bila najboljša mami in gospodinja, jo je privedla do zelo depresivnega stanja. Pri ugajanju vseh okoli sebe najbolj pozabiš nase in nihče ne bo v tem bolj trpel kot samo ti. Ogenj strasti, motivacije in idej je počasi izgubljal svojo moč in kmalu bi ugasnil, če se nekaj ne bi hitro spremenilo.

V težkih življenskih trenutkih nam življenje vedno ponudi več opcij rešitve in Kristina je svojo našla v zagonu društva Obožujem življenje. Z njim želi širiti spoznanje, da je z delom na sebi življenje lahko zelo prijetno in da filozofija joge živi v vsakem izmed nas, le zavedamo se je ne – še.

Maja

Maja prihaja k nam iz Ljubljane, kjer živi svoje poslanstvo in se ob delu ukvarja še z delavnicami za osebno rast. Več kot 10 let se že ukvarja z različnimi tehnikamo za osebno rast, zadnjih 7 let pa se je v to podala zelo aktivno.

Maja izžareva čudovito žensko energijo in je prava voditeljica pri delavnicah za Dvig ženske esence. Ženskam pomaga ozavestiti marsikatero zmoto in prepričanje v katerega nas je pahnil današnji način življenja.  Stoji nam ob strani, nas usmerja in podpira. Res čudovita sodelovka 🙂

Si želiš postati del naše zgodbe?

Vsakdo kdaj potrebuje dobro priložnost, da lahko pokaže kaj zmore. Če se tvoja vizija srečuje z našo in si pripravljen/a pomagati ljudem na način, ki ni omenjen na straneh našega društva, nam pošlji svojo predstavitev na: kristina@obozujem-zivljenje.si

Veselimo se novih partnerjev in sodelavcev 🙂