ZARADI UKREPOV VLADE, KI JIH JE SPREJELA V SITUACIJI S KORONA PLANDEMIJO, ZAPIRAMO VRATA STUDIA. VSE DEJAVNOSTI SE PO KONCU MESECA MAJICA DO PREKLICA SELIJO NA SPLET ALI V NARAVO.

Hvala za razumevanje.

  • Kristina Medja

Prostor se nahaja v industrijski coni nasproti Jeseniškega Delavskega doma. Prebivalci Jesenic ta vhod poznamo, kot vhod v staro jeseniško železarno. Tukaj zapeljemo ali pa se sprehodimo skozi “podhod” in gremo naravnost, do mrežaste ograje, kjer lahko pustimo svoje prevozno sredstvo. Ob ograji je velika stavba, ob cesti pa vhod ob katerem je tudi tabla našega prostora.

Notranjost naših prostorov je topla in prijetna, ker jo skupaj z vadečimi pri vsaki vadbi napolnimo s pozitivno energijo, smehom in sproščenostjo.Kljub temu pa ga Maja vsake 14 dni temeljito energetsko očisti s kristali in žajblom na delavnicah rebirhthing in dvig ženske esence.

Res, da je naš prostor majhen, vendar vadeči uživajo v njegovi intimi, saj se tako lažje sprostijo. Dobrih 50 kvadratov je dovolj za maksimalno 12 ljudi, zato pri večini dogodkov zahtevamo dosledne prijave. Zadnje kar si želimo je to, da pri nas namesto sproščenosti doživite tesnobo.

 

Udeleženci dosedanjih vodenih vadb, enostavno obožujejo večerno vadbo. Edina svetloba v prostoru je svetloba sveč, ambientalna in solna luč. V mehki in topli svetlobi, ki nam ponuja dodatno sproščenost in motiviranost, k svoji praksi pristopamo celostno. Takrat nas ni strah zapreti oči in enostavno dovoliti čutiti svoje telo.

Knjižnica

Naši člani si lahko pri nas sposodijo tudi knjige in to brez zamudnine.

Izbor knjig se postopoma povečuje in izpopolnjuje. Med knjigami ponujamo čtivo za osebno rast, ezoteriko in boljše počutje.